Våra tjänster är tillgängliga för dig och din familj genom ett brett utbud av systemen.

 

Privat Tandvård:

Tillgänglig för alla vuxna patienter med den ursprungliga registreringen. Ett komplett utbud av behandlingsalternativ och förebyggande råd ingår.

 

Denplan Essentials:

Tillgänglig för alla patienter vid registrering; några av våra patienter väljer att sprida kostnaderna för sina vartannat år rutinkontroller och besök till tandhygienist genom att göra direktdebitering av £ 24,00.

 

Remisser:

Du kan ha ställts av din egen tandläkare för behandling i en av följande områden;

 

Parodontologi:

Studie av tandköttsproblem. Vårt specialistteam erbjuda sin expertis för hantering av sådana tillstånd.

 

Implantat:

Artificiell ersätta förlorade tänder genom att skapa en ny rot och krona systemet. Vi erbjuder olika implantatsystem, inklusive 3i, fråga för mer information.

 

Endodontics:

Behandling av infekterade rotkanalsystem.

 

Oral Surgery:

Behandling av sjukdomar i orala vävnader

 

Kosmetisk tandvård:

Remisser är också accepterat att ta itu med dina tand kosmetiska frågor. Liksom den inledande undersökningen, kan du behöva ytterligare mätningar tagna av de orala strukturer, inklusive röntgenbilder, visningar för studier kastar och kliniska bilder. Dessa är att hjälpa till att diagnostisera ditt tillstånd och för att hjälpa oss i att övervaka dina framsteg. Behandling som krävs kommer att förklaras för dig, och din tandläkare kommer att delta i den långsiktiga hanteringen av ditt ärende. Du kommer normalt också ses av tandhygienist, som kommer att ge dig råd om särskilda munhygien åtgärder som är lämpliga för dina behov, och kommer att genomföra vissa aspekter av din behandling. Vi kan leverera ett brett utbud av material och information som hjälper dig att behålla din munhälsa, inklusive videor och broschyrer om olika aspekter av behandling.

 

 

Våra tjänster

© 2019 VF Tandläkarna